Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

JoHo Insurances - Emigratieverzekering

Zoekt u een internationale ziektekostenverzekering omdat u gaat emigreren? Zoekt u een overbruggingsverzekering totdat u lokaal bent verzekerd? Twijfelt u of de lokale ziektekostenverzekering goed genoeg is? Kunt u om medische redenen moeilijk een geschikte ziektekostenverzekering vinden? Heeft u in verband met pensioen recht op een verdragspolis? JoHo Insurances helpt u met deze en vele andere vragen als u gaat emigreren. Vul ons adviesformulier in en wij geven per email kosteloos advies en een overzicht aan mogelijke verzekeringen en premies.

Actuele informatie met betrekking tot Covid-19 (Corona):

  1. Wat is de impact van Corona op uw verzekeringsdekkingen? Bent u verzekerd voor de medische kosten als gevolg van Corona?
  2. Zoekt u een reisverzekering in verband met een reis naar een oranje of rood gebied, inclusief dekking voor medische kosten i.v.m. Corona?

Pensionado verzekeringen

Vanaf een bepaalde leeftijd (meestal al vanaf 55/60 jaar) is het vaak moeilijk om een goede, betaalbare internationale particuliere ziektekostenverzekering te vinden. De verleiding om dan een goedkope ziektekostenverzekering te regelen in het nieuwe woonland wordt dan groot, terwijl daar vaak listige voorwaarden aan kleven. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Goudse Expat Pakket

Goudse Expat Pakket

Het Goudse Expat pakket is een uitstekende pakketverzekering voor iedereen die langere tijd (minimaal voor 6 maanden en maximaal tot 67-jarige leeftijd) naar het buitenland gaat om te werken. De verzekering geldt niet alleen voor de expat zelf, maar voor het hele gezin.

April MyHealth

April MyHealth International

APRIL International Care France, an insurance intermediary, designs, distributes and manages insurance solutions and assistance services for individuals, travelers, expatriates and businesses. Thanks to strong partnerships with distributors and medical providers, April is able to provide services anywhere in the world. By combining proximity and expertise, the group aims, through its APRIL International brand, to make life easier for their internationally-mobile customers by insuring their health and travel wherever they are in the world and whatever the nature and duration of their trip.

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org