Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Emigratieadvies aanvraag

 

Hartelijk dank voor uw adviesaanvraag.

Wij streven er naar u via e-mail binnen 1 tot 5 werkdagen een advies toe te kunnen sturen.

Let op:

  1. Spamfolder? Een enkele keer komt ons advies in de spamfolder van uw mailprogramma terecht. Heeft u geen advies van ons in uw inbox ontvangen, kijk dan eerst even in uw spamfolder om te bekijken of onze berichten daarin terecht zijn gekomen.
  2. Langere verwerkingstijd: in drukke of vakantieperiodes duurt vanwege de vakantieperiode het verwerken van adviezenaanvragen langer dan gebruikelijk. Wij vragen uw begrip voor deze langere verwerkingstijd. 
  3. Heeft uw aanvraag SPOED? Wilt u ons dan een email sturen (bij voorkeur niet telefonisch), met in het subject SPOED en een korte toelichting voor welke datum u een reactie zou willen ontvangen. Met daarbij eventueel relevante aanvullende informatie. Dan kunnen wij daar (voor zover mogelijk) rekening mee houden.

Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@johoinsurances.org

Met vriendelijke groet,

JoHo Insurances

JoHo Insurances

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org