Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Contact

Vragen en advies

Voor vragen en advies over internationale verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kan het online adviesformulier worden ingevuld. Voor vragen en aanvullende informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. In verband met de Corona maatregelen hebben we momenteel geen mogelijkheden voor een afspraak op ons kantoor in Den Haag. 

 

 

Adres

JoHo Insurances (Expatverzekering.nl)
Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag (The Hague)
The Netherlands
E-mail info@johoinsurances.org
Telefoon

Telefonisch contact? Let op:

Vanwege de maatregelen betreffende het Coronavirus zijn wij de komende tijd telefonisch niet goed bereikbaar. Wij willen u vragen om bij voorkeur via email contact op te nemen of het online adviesformulier in te vullen.

Voor medische noodhulp kunt u wel 24/7 telefonisch contact opnemen met de alarmcentrale van uw verzekering (zie ook het bericht hieronder).

Telefonisch contact is mogelijk op werkdagen tussen 10:00 en 16:30 Nederlandse tijd. Buiten deze uren kunt u het beste uw vragen via email toesturen, om snel antwoord te krijgen.

 

Noodsituatie? Bel de Alarmcentrale van uw verzekering!

Bent u al verzekerd en is er sprake van een calamiteit, zoals ziekenhuisopname? Neem contact op met de Alarmcentrale (24/7 bereikbaar) van uw verzekeraar. Het nummer van de alarmcentrale vindt u op uw verzekeringspasje. Hier vindt u een lijst van telefoonnummers van verschillende Alarmcentrales.

Route

 

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org