Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Risicovolle Beroepen

Voor diverse beroepen is het niet of nauwelijks mogelijk een fatsoenlijke dekking voor arbeidsongeschiktheid en/of ongevallen te regelen. JoHo Insurances heeft naar aanleiding van de vele vragen onderzoek gedaan bij diverse nationale en internationale verzekeraars. JoHo Insurances biedt voor de de volgende "risicovolle" beroepen de mogelijkheid om arbeidsongeschiktheid te verzekeren:

Naast deze beroepen zijn er nog veel andere risicovolle beroepen die wij kunnen verzekeren. Graag horen wij meer over uw situatie om na te kunnen gaan wat mogelijk is.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor