Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Piloten en Aircrew

Voor piloten en crewmembers hebben wij de volgende mogelijkheden:

De Loss of License verzekering is als enige echt gekoppeld aan het verlies van de licentie. De andere twee verzekeringen hebben geen koppeling met de licentie. Maar deze geven wel een uitkering in geval van een zwaar ongeval of ernstige ziekte.

Om een offerte krijgen, kunt U kunt de volgende gegevens naar ons opsturen.

  • Woonland
  • Geboortedatum
  • Omschrijving werkzaamheden
  • Vast bruto jaarinkomen
  • Gewenste dekking
  • Is er ook dekking voor ziektekosten gewenst?

U vind onze adresgegevens op de contact pagina.

Wij zullen dan nagaan welke mogelijkheden wij u kunnen bieden, tegen welke premie en dekking en voorwaarden.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor