Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Pied a terre in Nederland

Voor wie is deze verzekering bedoeld?

  • U bent geëmigreerd, en uitgeschreven uit de Basisregistratie Personen (BRP).
  • U houdt uw koopwoning in Nederland aan (woonhuis of appartement) en verblijft daar van tijd tot tijd.

Achtergebleven Woonhuis Verzekering

De Nederlandse verzekeraar OOM Verzekeringen biedt een pakketoplossing 'Achtergebleven Woninghuis Verzekering' waarin huizen en appartementen verzekerd kunnen worden voor opstal, inboedel en rechtsbijstand als u zelf niet meer in Nederland bij de gemeente staat ingeschreven maar de woning nog wel gebruikt als 'pied a terre'.

 

De verzekeraar OOM hanteert geen verplicht minimum aantal dagen op jaarbasis dat u in de woning aanwezig moet zijn. De verzekeringen in dit akket bieden zelfs dekking bij leegstand van de woning. Meer informatie over premie, dekking, voorwaarden en het online aanvragen vindt u op deze pagina *): https://www.expatverzekering.nl/huis-en-inboedel/leegstaande-woning-nederland

 

*) De webpagina heet 'Leegstaande woning in Nederland' maar de verzekeringsoplossing van OOM die we op deze pagina beschrijven mag dus ook bij gebruik van de woning als 'pied a terre' gebruikt worden! 

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org