Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Pied a terre in Nederland

Voor wie is deze verzekering bedoeld?

Als u geëmigreerd bent, uitgeschreven bent uit de GBA, uw koopwoning in Nederland aanhoudt en daar nog met grote regelmaat verblijft (meer dan 2 keer per maand) is het in veel gevallen mogelijk om uw woning te verzekeren met een opstal –en inboedelverzekering bij de assuradeur Hienfeld.

Het voordeel van deze verzekering bij Hienfeld is dat deze een uitgebreide dekking geeft en ook uw inboedel kan meeverzekerd worden. Verblijft u niet regelmatig (regelmatig is meer dan 2 keer per maand) in uw eigen woning in Nederland dan is er technisch gezien sprake van leegstand. Ook daar bieden wij een oplossing voor, maar die oplossing biedt een beperktere dekking en uw inboedel is daarop niet mee te verzekeren. Lees meer over verzekeringen bij leegstand.

Premie opvragen en afsluiten

De premiestelling wordt bepaald op basis van een ingevuld aanvraagformulier. Zie dit aanvraagformulier op deze pagina.

De procedure werkt als volgt:

  1. Download en print het aanvraagformulier.
  2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
  3. Scan het formulier en stuur het naar info@johoinsurances.org
  4. Na ontvangst van het formulier gaan wij de premie voor u opvragen.

Wij mailen u het premievoorstel en de bijbehorende polisvoorwaarden en u kunt daarna bepalen of u met het voorstel akkoord wenst te gaan.

Na uw akkoord per mail geven wij Hienfeld de opdracht de polis op te maken.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org