Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Reis en Annuleringsverzekeringen

In Nederland bestaat, aanvullend op de ziektekostenverzekering, een uitgebreid aanbod aan zeer voordelige doorlopende reisverzekeringen. Een reisverzekering bevat dan meestal dekking voor onder andere aanvullend medische kosten, SOS, Bagage en andere dekkingen. Indien woonachtig buiten Nederland (uitgeschreven), komt u niet meer in aanmerking voor deze voordelige "Nederlandse" reisverzekeringen. Buiten Nederland zijn hiervoor vaak minder mogelijkheden beschikbaar, en zijn de wensen zijn vaak ook anders. Bij een expatverzekering of internationale ziektekostenverzekering zit de medische dekking buiten het woonland vaak ook al binnen het pakket, in het medische en/of het SOS gedeelte. Bent u "lokaal" verzekerd, dan is dat vaak niet het geval. We hebben verschillende soorten reisverzekeringen. Hieronder geven we graag aan, welke u moet kiezen afhankelijk van wat u verzekerd wilt hebben.

Bij sommige reisverzekeringen kunt u een annuleringsverzekering toevoegen. Daarmee zijn de annuleringskosten verzekerd als u (om een verzekerde reden) de reis niet kunt maken. Het gaat logischerwijs om reizen die u boekt vanuit uw woonland.

Verschillende typen reisverzekeringen voor emigranten

Voor de verschillende situaties die voor u als emigrant kunnen gelden, biedt JoHo Insurances hulp bij het maken van een goede keuze

Als u reisbagage en/of annuleringskosten wilt verzekeren

  • Het is mogelijk dat u al een ziektekostenverekering heeft waarmee u wereldwijd dekking heeft.
  • Als u daarom alleen een verzekering wilt voor de spullen die u met u meeneemt op reis en eventueel de annuleringskosten, dan is de OOM Wonen in het buitenland handig.
  • Daarmee verzekert u bagage en extra reiskosten naar Nederland wegens familieomstandigheden.
  • Dit is een doorlopende verzekering en uw bagage is ook verzekerd in uw woonland.

Als u alleen voor bezoek aan Nederland een verzekering zoekt

  • Voor een bezoek aan Nederland hebben wij nog extra mogelijkheden, naast de bovengenoemde verzekeringen.
  • Ga naar verzekeringeninnederland.nl voor informatie over dit soort verzekeringen.

 

Meer hulp nodig bij kiezen?

U kunt ons uw situatie, plannen en wensen laten weten, dan kunnen wij u adviseren en aangeven welke passende mogelijkheden wij hebben.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org