Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Levensverzekeringen

levensverzekering

Bij vertrek uit Nederland valt een aantal voorzieningen weg. Zeker op het gebied van nabestaandenvoorzieningen!

Uitgebreide uitleg hierover en een toelichting op de mogelijkheden om u hiervoor te verzekeren, vindt u op één van onze andere websites:

www.expatverzekering.nl

Deze website is speciaal gericht op Nederlanders die gaan werken in het buitenland. De informatie op de pagina omtrent levensverzekering is ook relevant voor mensen die niet gaan werken in het buitenland. 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org