Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

SOS Transport bij overlijden

In geval van emigratie is de kans groot dat men buiten Nederland komt te overlijden. In dat geval kan een uitvaart natuurlijk in uw nieuwe woonland plaatsvinden. Soms heeft men echter de voorkeur de uitvaart in Nederland plaatst te laten vinden. Om reden van familie, persoonlijke voorkeur of omdat men zich niet prettig voelt bij de lokale gewoontes.

Bij een lokale dekking is het vervoer stoffelijk overschot vaak niet verzekerd. En ook niet alle ziektekostenverzekeringen dekken dit transport.

Mocht u in NL de uitvaart willen laten plaatsvinden, en geen dekking hebben voor vervoer stoffelijk overschot naar Nederland, dan kunt u via JoHo Insurances hiervoor een aparte SOS-verzekering afsluiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan horen wij dat graag. Hou er rekening mee dat de uitvaart-kosten niet inbegrepen zitten in de SOS verzekering.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org