Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

SOS Transport bij overlijden

In geval van emigratie is de kans groot dat men buiten Nederland komt te overlijden. In dat geval kan een uitvaart natuurlijk in uw nieuwe woonland plaatsvinden. Soms heeft men echter de voorkeur de uitvaart in Nederland plaatst te laten vinden. Om reden van familie, persoonlijke voorkeur of omdat men zich niet prettig voelt bij de lokale gewoontes.

Bij een lokale dekking is het vervoer stoffelijk overschot vaak niet verzekerd. En ook niet alle ziektekostenverzekeringen dekken dit transport.

Mocht u in NL de uitvaart willen laten plaatsvinden, en geen dekking hebben voor vervoer stoffelijk overschot naar Nederland, dan kunt u via JoHo Insurances hiervoor een aparte SOS-verzekering afsluiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan horen wij dat graag. Hou er rekening mee dat de uitvaart-kosten niet inbegrepen zitten in de SOS verzekering.

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org