Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt in de regel (vooraf) bepaalde kosten van een uitvaart. er kan sprake zijn van een uitkering (kapitaalverzekering) of het regelen van bepaalde diensten (natura). Heeft u een uitvaartverzekering, en gaat u emigreren: vraag goed na bij uw huidige verzekering hoe het zit met de dekking. Met een natura dekking zal de uitvaartverzekeraar geen uitvaart regelen in Zweden, Nieuw Zeeland of Zuid-Afrika. Bij een kapitaaluitkering is het de vraag of u de verzekering en dekking kunt aanhouden bij emigratie.

Op dit moment hebben wij nog niet de beschikking over een uitvaartverzekering voor emigranten.

Wel bieden wij een SOS dekking voor transport stoffelijk overschot indien uiteindelijk liever in Nederland gecremeerd of begraven wenst te worden.

 

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org