Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Aanbod ziektekostenverzekeringen

Ziektekosten

 

Wij hebben een groot aanbod aan particuliere internationale ziektekostenverzekeringen. Op deze website geven wij veel informatie over deze internationale ziektekostenverzekeringen.

Advies

Dat we een groot aanbod hebben, maakt dat u meer keuzemogelijkheden heeft. Wij kunnen u daar uiteraard over adviseren. Afhankelijk van uw wensen, uw situatie en uw plannen is de ene verzekering passender dan de andere. Om u te helpen, zien we graag het adviesformulier tegemoet.

Overzicht internationale ziektekostenverzekeringen

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org