Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Korting bij OOM Wonen in het Buitenland

Als u uw Wonen in het Buitenland verzekering bij OOM Verzekeringen afsluit via onze website dan kunt u 50 euro van ons terugkrijgen. We leggen u hieronder uit hoe dit werkt en hoe u voor deze ‘cash back’ in aanmerking kunt komen.

 

Achtergrond
OOM Verzekeringen verkoopt haar verzekeringen online zowel rechtstreeks als via bemiddelaars zoals wij. De premie die u betaalt is hetzelfde ongeacht via welke website u de verzekering aanvraagt. Als bemiddelaar in verzekeringen van OOM krijgen wij echter wel een vergoeding van OOM als een verzekering via onze website tot stand komt. Wij geven een deel van die vergoeding aan u terug in de vorm van een cash back.

OOM Wonen in het buitenland

 

Voordelen naast de cash back

 • U krijgt van ons kosteloos advies over verzekeringen
 • Tips bij het afsluiten van de verzekering: vaak worden enkele belangrijke punten over het hoofd gezien bij het afsluiten van deze verzekering, punten die niet duidelijk naar voren komen gedurende de online aanvraagprocedure.
 • Hulp bij het indienen van declaraties
 • Advies bij eventueel overstappen als de omstandigheden veranderen.
 • De mogelijkheid om de verzekering aan te vullen met andere verzekeringen die niet in de Wonen in het buitenland verzekering zijn opgenomen (zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of levensverzekering).
 • Hulp bij onduidelijkheden of problemen met de verzekeraar (belangenbehartiging). Door onze lange relatie met OOM en vele verzekerden die wij vertegenwoordigen kunnen wij soms meer voor elkaar krijgen dan één verzekerde zelf.

Voorwaarden om voor de cash back in aanmerking te komen

 • U moet een OOM Wonen in het Buitenlandverzekering aanvragen via onze website.
 • Er moet minimaal een ziektekostenverzekering voor een volwassene zijn opgenomen in uw pakket.
 • De cash back wordt afgegeven per polis, niet per verzekerd persoon.
 • De cash back kan niet met eventuele andere JoHo kortingen worden gecombineerd.

Stappenplan om de cash back te verkrijgen

 1. Doe een aanvraag voor een Wonen in het Buitenland verzekering inclusief ziektekostendekking via onze website.
 2. OOM gaat daarop uw aanvraag beoordelen - daar duurt vaak een paar dagen, als u geaccepteerd bent dan ontvangt u per mail het polisblad van uw verzekering
 3. Mail ons (info@johoinsurances.org) dat polisblad wat u per mail van OOM heeft gekregen door.
 4. Vraag in die mail aan ons om uw cash back en vermeld daarbij uw Nederlandse IBAN rekeningnummer.
 5. Wij bevestigen binnen 5 werkdagen de ontvangst van uw mail
 6. Binnen twee weken na ons bericht is dan het geld op uw rekening bijgeschreven.

OOM Wonen in het buitenland

Ik heb al een bestaande verzekering bij OOM! Kan ik toch cash back krijgen?
Ja! Als uw verzekering voldoet aan de voorwaarden voor cash back (zie hierboven) dan kunt u vaak toch nog geld terug krijgen. Tevens maakt u dan kosteloos gebruik van de andere voordelen die u krijgt als u uw verzekeringen via onze bemiddeling laat lopen. Wat moet u doen om de cash back te krijgen? Mail ons uw polisblad op info@johoinsurances.org en vermeld in de mail dat u wenst dat JoHo Insurances uw bemiddelaar wordt op uw verzekering bij OOM. Vermeld tevens in de mail dat u voor de cash back in aanmerking wil komen en geef uw Nederlandse IBAN rekeningnummer op. Zie verder punt 4,5 en 6 van het stappenplan hierboven.

Vragen? Mail ons gerust op info@johoinsurances.org of vul ons adviesformulier in.

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org