Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Pensionado verzekeringen

Aanbod verzekeringen voor pensionados

Mensen boven een bepaalde leeftijd (vanaf 55 jaar) hebben vaak moeite met het vinden van een goede, betaalbare ziektekostenverzekering. De verleiding om dan een goedkope ziektekostenverzekering te regelen in het nieuwe woonland wordt dan groot, terwijl daar vaak hele listige voorwaarden aan kleven. Om er een aantal te noemen: 

  • premie kan per persoon worden verhoogd waardoor u te maken kunt krijgen met enorme premieverhogingen als u ziek bent geworden. Overstappen naar een andere verzekering is dan vaak niet meer mogelijk omdat u reeds ziek bent 
  • alleen dekking in het woonland. Dit kan een probleem zijn als u ter plekke niet geholpen kunt worden en elders behandeld moet of wilt worden 
  • geen vergoeding voor behandeling in een privéziekenhuis. Dat is vervelend als u niet behandeld wilt worden in een staatsziekenhuis 
  • lees verder een volledige lijst van aandachtspunten bij lokaal verzekeren

Omdat de premies stijgen naarmate men ouder wordt, is het regelen van een verzekering op hoge leeftijd een hele kunst. Wij helpen daar graag mee door een aantal verzekeringen te bieden die ook worden aangeboden aan mensen die 60-plus zijn en die niet bovenstaande nadelen kennen! Bij de verzekeringen die JoHo Insurances aanbiedt, heeft u dus wel internationaal dekking, bent u niet geboden aan staatsziekenhuizen en is er iets geregeld voor repatriëring en medische evacuatie. 

Nuttige informatiebrochure 

We hebben veel nuttige informatie verzameld in een brochure, speciaal voor 60-plussers. Hierin vindt u ook een indicatie van premies. U kunt nu gratis deze Pensionado brochure downloaden. Hierin worden de verzekeringen besproken die kunnen worden afgesloten door pensionados in het buitenland. 

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org